Vi har i over 10 år importert forskjellige kvalitetsur frå Sveits, Tyskland, Frankrike, Japan og Hong Kong, og kan difor garantere produkta sin kvalitet, og fleire av desse produkta er i sal i urmakarbutikkar over heile landet kvar eineste dag.

Vårt utval av logour spenner over det meste. Vi tilbyr gullur fra anerkjente sveitsiske merkevarefabrikker med gravering, til masseproduserte ur i plastkasser, moteur, reale stålur som tåler ein trøkk, alle i gaveetuier og med 2 års garanti. Vi garanterer deleservice og garantireparasjoner fra vår verkstad, og kan og utføre også reparasjoner av dine andre ur.

Logour er tingen til dine kundar og forretningspartnarar, reklame, produktlanseringar, kampanjer, salgskonkurranser, vener, familie og bekjente, firmajubileum, gåve for lang og tru tjeneste, profileringskampanjer osb.

Du kan gå inn å sjå på dei basismodellene vi leverer , samt skivetyper med eller uten markeringar.

Her finn du opplysningar om farge, metall og utføring på urkasser, tettheit, og om uret skal leverast med reim eller lenke. Ta kontakt så vil vi, etter at vi har motatt Dykkar logo eller andre ønsker, utarbeide et pristilbod inkl.klisjeomkostningar. Fra godkjent dato for klisje, tar det minimum seks veker før ordren ligg ferdigstillt hos oss for ein endelig sluttkontroll på 1-3 døgn før videre forsending.

Eksempel 1
Eksempel 2
Eksempel 3
Eksempel 4
Eksempel 5
Eksempel 6
Eksempel 7